Industry Info  
Festo
Festo

Спейскад представи SIMSOLID - ново решение за симулация на сложни сглобки

03.06.2020   |   Технологии
 

Спейскад обяви началото на новото си сътрудничество с компанията Altair. Партньорството е насочено към съвместно предлагане на софтуера за симулация SIMSOLID. Новото решение в портфолиото на Спейскад е разработено специално за инженери-конструктори.

"Софтуерът SIMSOLID работи върху пълноценни CAD сглобки за осигуряване на бърза, точна и надеждна структурна симулация, без да се изискват опростяване на геометрията, почистване или омрежаване", обясниха от Спейскад. От компанията казаха още, че технология на програмата се основава до голяма степен на работата на д-р Виктор Апанович, бивш професор в Беларуския политехнически университет и съосновател на проекта за SIMSOLID .

Според производителите на програмата тя има способността да контролира точността на решението, използвайки многопроходен адаптивен анализ, което дава бързина и ефективност. "Големи и сложни сглобки могат да бъдат решени бързо дори на преносими компютри", казаха от Спейскад.

"Вярваме, че SIMSOLID е революционен технологичен пробив, който ще окаже дълбоко въздействие върху дизайна на продуктите ", каза изпълнителният директор на Altair Джеймс Скапа.

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   Altair   SIMSOLID   CAD   софтуер за симулация  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Технологии

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...