Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Преизбраха с втори мандат проф. дтн инж. Николай Вълканов за председател на БМГК

02.06.2020   |   Кариери
 

На 29 май т. г. Българската минно-геоложка камара (БМГК) проведе своето Общо събрание, по време на което беше взето решение проф. дтн инж. Николай Вълканов да бъде преизбран за председател на Камарата.

Проф. дтн инж. Николай Вълканов е председател на Съвета на директорите на Минстрой Холдинг. От 2013 г. той е професор от Международната научна академия (МАНЕБ) в Санкт Петербург, Русия. Той е и почетен професор на Минно-геоложки университет "Свети Иван Рилски". След проведеното събрание на БМГК проф. Вълканов получи единодушната подкрепа на компаниите от минерално-суровинната индустрия и беше преизбран за втори мандат като председател на БМГК.

Представители на общо 14 компании и обществени организации влизат в управителния съвет на Камарата с мандат 2020-2022 г. Сред тях са ръководителят на Елаците Мед инж. Драгомир Драганов, инж. Делчо Николов от Асарел-Медет, д-р инж. Илия Гърков от Дънди Прешъс Металс Челопеч. Сред новите членове на УС на БМГК са представители на Мини Марица-изток, Минно-геоложкия университет "Св. Иван Рилски", Каолин, Сименс и др.

 

     
Източник: БМГК

Ключови думи: БМГК   МГУ Св. Иван Рилски   Елаците Мед   Асарел-Медет   Дънди Прешъс Металс  

Област: Кариери  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Кариери

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...