Industry Info  
Festo
Festo

Спейскад вече предлага софтуера Siemens STAR CCM+

27.05.2020   |   Технологии
 

Спейскад добави нов софтуерен продукт в своето портфолио, съобщиха от компанията. Програмата Siemens STAR-CCM+ е предназначена да решава проблеми на механиката с флуиди и включва нови цифрови алгоритми, работещи в отделен компютър или в разпределени/сдвоени изчислителни системи, или в облак.

"STAR-CCM+ е специално проектиран да извършва мащабируеми паралелни изчисления на произволно големи изчислителни мрежи, често с над 1 млрд. клетки", обявиха от компанията.  Софтуерът предоставя широка гама от налични физически модели - ламинарни и турбулентни потоци, нютонови и не-нютонови флуиди, многофазни потоци, кавитация, радиация, горене, както и нови модели за изчисляване на топлообменници и вентилатори.

От Спейскад коментираха, че продуктът позволява прецизна симулация, анализ и решаване на широк кръг индустриални задачи при проектиране на множество обекти и инсталации, сред които: хидравлични и пневматични възли и компоненти; вятърни турбини; електрически машини; ОВК; разпределение на газово разпространение; автомобилни компоненти и системи; процеси с потоци от частици (DEM); миксери, смесители и сепаратори, и др.

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   SpaceCAD   Siemens STAR CCM+  

Област: Технологии  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Технологии

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...