Industry Info  
Festo
Festo

Изложението за машини Lamiera ще се проведе през 2021 в Милано

17.03.2021   |   Предстоящо
 

Международното изложение за машини за формоване и обработка на метал Lamiera ще се проведе от 17 до 20 март 2021 г. в Милано, Италия. Организатор на събитието е Съюзът на италианските производители на металорежещи машини (CEU-UCIMU).

В рамките на мероприятието се очаква да бъдат представени машини и технологии за обработка на листов материал, решения за автоматизация, роботизация и свързаност на индустрията. Организаторите информират, че новите продукти, които ще бъдат показани в изложението, са с акцент върху енергопотреблението и производството.

Основните теми на събитието ще бъдат: машини и съоръжения за обработка и рязане на тръби, сегменти, тел; метални конструкции; преси; щанци; уреди за заваряване; технически и промишлени системи; контрол и качество; микромеханична обработка.

От организацията UCIMU съобщиха, че по време на Laimera ще се състоят конференции, предназначени за дискусии с експерти. Очаква се да бъдат изнесени презентации във връзка с иновативните технологии, разработени от изложителите.

Повече информация ще наметите тук.

     
Източник: CEU-UCIMU

Ключови думи: Lamiera   CEU-UCIMU   микромеханична обработка   металорежещи машини   заваряване   щанци   енергийна ефективност  

Област: Предстоящо  

BMG
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Предстоящо

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...