Industry Info  
Festo
Festo

Филкаб въведе услугата за бизнес клиенти Filkab Teleport

26.05.2020   |   Бизнес
 

С цел да улесни работата на своите бизнес клиенти във Варна, Филкаб внедри нова услуга - Filkab Teleport, съобщиха от компанията. "С тази услуга клиентите могат да поръчат измежду 12 000 артикула, които Филкаб поддържа на склад, и да ги получат в търговската база на компанията във Варна след 10 ч. на следващия работен ден", обявиха от дружеството и поясниха, че поръчките трябва да са направени до 14 ч. Поръчки, получени след 14 ч., ще се обработват на следващия ден, като заявките се приемат на място, по телефон и имейл.

От Филкаб обясниха, че услугата Filkab Teleport не се отнася за извънгабаритни стоки: гофрирани тръби, кабелни канали, кабелни скари, кабели на барабани над 6-и ръст, заземителни колове и др. обемисти стоки. Такива стоки се получават от Филкаб база Варна веднъж седмично.

"С Filkab Teleport можете да получите: кабели и проводници с разнообразни сечения; кабелна арматура и инструменти; електроинсталационни материали; ел. апаратура и средства за автоматизация; осветителни тела и лампи; ключове и контакти и др.", казаха от Филкаб.

     
Източник: Филкаб

Ключови думи: Филкаб   Filkab   FILKAB Teleport  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...