Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric и AVEVA разширяват партньорството си към цялостни решения за центрове за данни

20.05.2020   |   Събитията
 

Schneider Electric и AVEVA обявиха своето разширено партньорство, в което компаниите ще работят за предоставяне на решения за пазара на центрове за данни.

Сътрудничеството е в отговор на широкия набор от предизвикателства, които възникват при доставянето на големи центрове за данни. "Работата в такъв мащаб изисква различен подход за критично важни съоръжения, захранващи дигиталната инфраструктура на света", обясниха от Schneider Electric.

Разширеното обединение между двете компании ще позволи комбинирането на AVEVA Unified Operations Center, мащабируем индустриален софтуер, с възможностите за контрол и мониторинг на центровете за данни чрез EcoStruxure for Data Centers от Schneider Electric. По този начин се очаква както задълбочена, така и разширена видимост на ежедневните операции.

"Във време, в което световната дигитална инфраструктура работи на своя предел, Schneider и AVEVA предлагат цялостно решение за хипер мащабни центрове за данни, които да работят и поддържат критично важна среда", каза Панкадж Шарма, изпълнителен вицепрезидент в отдела за безопасна енергия на Schneider Electric.

Изпълнителният вицепрезидент обясни, че технологичното решение може да приема данни, които вече се управляват в отделни центрове за данни. Според нея цялостното решение може да осигури оперативна ефективност и по-голяма надеждност на съоръженията в центровете за данни.

 

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   AVEVA   центрове за данни   ИТ   дигитализация  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...