Industry Info  
Festo
Festo

"Хранително-вкусова промишленост в България" е темата на 25-ото специално издание на Инженеринг ревю

19.05.2020   |   Бизнес
 

Издателството за професионална техническа периодика Ти Ел Ел Медиа стартира активно подготовката на най-новото специално издание на сп. Инженеринг ревю -"Хранително-вкусова промишленост в България". То е 25-о поред от серията издавани през годините специални издания на водещото у нас списание за индустрия. Фокусирани и полезни, те са сред най-търсените от читатели и рекламодатели.

Темата на новото специално издание на Инженеринг ревю за 2020 г. не е случайна. Производствените процеси в бранша на хранително-вкусовата промишленост са сред най-високотехнологичните и конкурентната надпревара между производителите в огромна степен е на чисто технологично ниво.

Ти Ел Ел Медиа анонсира своето бъдещо издание "Хранително-вкусова промишленост в България" още на специализираните изложения в Интер Експо Център (Интерфуд & Дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното) в края на 2019 г., на които Издателството беше медиен партньор и изложител.

"Продължаваме да следим отблизо най-интересните новости и технологични тенденции в производството на храни и напитки, защото тази индустрия изисква иновативност, ефективност и висока степен на автоматизация. Технологиите, които обезпечават това, са предизвикателство и предмет на постоянен интерес от страна на сп. Инженеринг ревю", коментират от екипа на списанието.

В създалата се обстановка, свързана с COVID-19, хранително-вкусовата промишленост (ХВП) по света и у нас доказа жизнеспособността и гъвкавостта си. Но и в голяма степен случващото се даде тласък на тенденциите за засилване на нивата на автоматизация, роботизация и навлизане на технологии, които преди се считаха за далечно бъдеще.

Концентрирайки читателския интерес върху техниката в хранително-вкусовия сектор, специалното издание ще създаде перфектна медийна среда за фирмени представяния и разширяване на популярността на фирмите пред настоящите и потенциалните им клиенти в областта.

Заявете получаването на Вашия безплатен брой тук.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...