Industry Info  
Festo
Festo

"Хранително-вкусова промишленост в България" е темата на 25-ото специално издание на Инженеринг ревю

19.05.2020   |   Бизнес
 

Издателството за професионална техническа периодика Ти Ел Ел Медиа стартира активно подготовката на най-новото специално издание на сп. Инженеринг ревю -"Хранително-вкусова промишленост в България". То е 25-о поред от серията издавани през годините специални издания на водещото у нас списание за индустрия. Фокусирани и полезни, те са сред най-търсените от читатели и рекламодатели.

Темата на новото специално издание на Инженеринг ревю за 2020 г. не е случайна. Производствените процеси в бранша на хранително-вкусовата промишленост са сред най-високотехнологичните и конкурентната надпревара между производителите в огромна степен е на чисто технологично ниво.

Ти Ел Ел Медиа анонсира своето бъдещо издание "Хранително-вкусова промишленост в България" още на специализираните изложения в Интер Експо Център (Интерфуд & Дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното) в края на 2019 г., на които Издателството беше медиен партньор и изложител.

"Продължаваме да следим отблизо най-интересните новости и технологични тенденции в производството на храни и напитки, защото тази индустрия изисква иновативност, ефективност и висока степен на автоматизация. Технологиите, които обезпечават това, са предизвикателство и предмет на постоянен интерес от страна на сп. Инженеринг ревю", коментират от екипа на списанието.

В създалата се обстановка, свързана с COVID-19, хранително-вкусовата промишленост (ХВП) по света и у нас доказа жизнеспособността и гъвкавостта си. Но и в голяма степен случващото се даде тласък на тенденциите за засилване на нивата на автоматизация, роботизация и навлизане на технологии, които преди се считаха за далечно бъдеще.

Концентрирайки читателския интерес върху техниката в хранително-вкусовия сектор, специалното издание ще създаде перфектна медийна среда за фирмени представяния и разширяване на популярността на фирмите пред настоящите и потенциалните им клиенти в областта.

Заявете получаването на Вашия безплатен брой тук.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...