Industry Info  
Festo
Festo

FANUC представи новата ЦПУ система 30i-B Plus

19.06.2020   |   Технологии
 

Най-новата ЦПУ система на FANUC, серия 30i-B Plus, комбинира усъвършенстван интегриран хардуер и над 250 софтуерни функции, за да гарантира високи скорост, прецизност и качество на механичната обработка, информират от компанията.

"30i-B Plus включва най-новите технологии за управление на FANUC с цел увеличение на производителността: Fine Surface подобрява качеството на повърхността на детайлите; Fast Cycle Time скъсява времето за изпълнение на програмите, като намалява продължителността на работните цикли и подобрява производителността на машината; 5-Axis Integrated Technology опростява 5-осната обработка, насърчавайки оператора да се възползва от пълния набор от функционалности на оборудването", поясняват от FANUC.

От компанията допълват, че функциите за персонализация вече се предлагат като стандартни в 30i-B Plus, което дава на производителите на машини множество възможности. FANUC PICTURE например предоставя богат набор от функции и инструменти за проектиране, както и за внедряване на персонализирани HMI. Macro Executor улеснява интегрирането на нови функционалности, като специални технологични цикли в 30i-B Plus, а C-Language Executor дава възможност на оператора да създава приложни програми, използвайки езика за програмиране C.

В допълнение, 30i-B Plus поддържа QSSR интерфейс, с чиято помощ бързо и лесно могат да се комбинират робот FANUC и до четири металорежещи машини с ЦПУ FANUC, като единствено необходим е Ethernet кабел. 30i-B Plus разполага с допълнителен многофункционален Ethernet порт, който може да се използва като Industrial Ethernet шина (fieldbus) - PROFINET IO или EtherNet/IP, или като допълнителен Ethernet порт за IoT функции.

     
Източник: FANUC

Ключови думи: FANUC   ФАНУК   ЦПУ системи   30i-B Plus  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Технологии

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...