Industry Info  
Festo
Festo

Festo обяви онлайн конфигуратор за ВиК контролни шкафове

13.05.2020   |   Бизнес
 

Новото решение Cabinet Guide Online на Festo позволява на инженери и проектанти, работещи във ВиК сектора, да създават специално разработени, готови за инсталация контролни шкафове за рекордно кратко време и да реализират значителни икономии в сравнение с конвенционалните поръчкови контролни шкафове, съобщават от компанията.

"Процесът е максимално опростен – проектантът на системата описва приложението, а интелигентният конфигуратор създава решение за шкаф по избор. С онлайн инструмента на проектанта са необходими само няколко минути, за да конфигурира контролен шкаф, който ще регулира пневматичните вентили в пречиствателните станции. Това изисква само няколко стъпки: влизане в приложението, конфигурация на шкафа, избор и поръчка", обясняват от Festo.

Индивидуално проектираните контролни шкафове могат да задействат от четири до двайсет пневматични вентила и да обработват IO сигнали. Те могат да бъдат инсталирани в закрити помещения или на открито, в зависимост от това как са конфигурирани. Преди да бъде доставен, всеки контролен шкаф се проверява старателно, за да е сигурно, че отговаря на високите изисквания за качество, допълват от Festo.

"За ATEX решения в зона 2/22 или 1/21 ще подготвиm индивидуална оферта при поискване. Схемите на свързване и окабеляване в EPLAN, данните за CAD модела, CE инструкциите за експлоатация и CE декларацията за съответствие също са включени", информират от компанията.

"Cabinet Guide Online отваря напълно нови хоризонти, когато става въпрос за персонализирани решения за контролни шкафовете, и значително намалява времето за инсталация. Новите стандарти също значително скъсяват параметризацията и времето за въвеждане в експлоатация. По този начин машиностроителите могат значително да намалят времето за предлагане на пазара на инсталирани контролни шкафове", подчертават от Festo.

     
Източник: Festo

Ключови думи: Festo   Фесто   Cabinet Guide Online   контролни шкафове  

Област: Технологии  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...