Industry Info  
Festo
Festo - A banner

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Автоматизирано опаковъчно решение за ХВП с робот FANUC M-2iA/6HL

05.05.2020
 

Производствената линия на INTRAMA се състои от автоматична зареждаща система, термоформоваща вакуум опаковаща линия и конвейерна система.

Индустриалният робот FANUC M-2iA/6HL има 3 оси, обсег от 1130 mm и товароносимост 6 kg. Той осигурява висока скорост при зареждането на продуктите и съответно висока производителност на системата. Моделът е със степен на защита IP67, покритие от епоксидна боя и отговаря на високите изисквания за контакт с хранителни продукти.

Към робота може да се добави FANUC iRVision и IR pick tool, което позволява автоматично разпознаване и проследяване на продуктите върху конвейер, както и инспекция по зададени критерии. За захващане от робота на различните продукти (кашкавал, сирене, халуми, колбаси и др.) се разработват специални грипери. Липсата на ръчна обработка на продуктите на линията гарантира високото ниво на хигиена. Производствената линия е с компактни размери, отговаря на повишените изисквания за безопасност на операторите и има удобен операторски интерфейс. Така оптимизацията на повторяемите процеси в производството, които изискват прецизност, скорост и надеждност, става бързо и лесно.

Повече информация за автоматизирани опаковъчни решения за ХВП с индустриалните роботи на FANUC може да намерите на www.intrama-bg.com и www.fanuc.bg

     
Източник: FANUC; снимка: INTRAMA

Ключови думи: FANUC   INTRAMA   M-2iA/6HL   FANUC iRVision   опаковъчни решения   хранително-вкусова промишленост  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОВК СЕКТОРА
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...