Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Rutronik разширява сътрудничеството с Insignis

05.05.2020   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente съобщи, че разширява търговското си сътрудничество с американския производител на DRAM и eMMC памети Insignis.

Insignis е fabless компания (без собствени производствени мощности) и в момента преминава към по-фокусирана стратегия на дистрибуция.

"Това доведе до раздяла с няколко по-малки търговски партньори и ни даде възможност да се съсредоточим там, където можем да предложим най-добрата поддръжка за клиентите. Така ще разполагаме с глобални и интегрирани възможности за продажби, значителна техническа експертиза и поддръжка на място. Ключово е да имаш партньор, който може да предложи качествени технически съвети относно приложенията, съчетани със системни решения на високо ниво", обясни Бил Лоър, изпълнителен директор на Insignis.

"Търговските процеси също бяха подобрени чрез споразумението за доставни цени и осигуряване на наличности, което означава, че клиентите могат да получат бързо желания продукт на подходящата цена. Способността на Insignis да актуализира ценовата си политика, както и подобреният качествен контрол, осигуряват много интересни предложения за нашите клиенти в областта на паметите“, коментира Адриан Елмс, старши маркетинг мениджър в Rutronik.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Insignis   DRAM   eMMC  

Област: Електроника  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...