Industry Info  
Festo
Festo

Технологичният форум за осветление LUMENtech 2020 ще се проведе в Полша

25.11.2020   |   Предстоящо
 

Технологичният форум за осветление LUMENtech 2020 ще се проведе на 25 ноември т. г. в изложбен център Expo Silesia в Сосновец, Полша. Събитието е подходящо за електроинженери, архитекти, дизайнери, монтажници, търговци и др. Организаторите очакват до 500 изложители и до 5000 посетители да вземат участие в LUMENtech 2020.

По време на събитието ще бъдат представени множество лекции, подготвени от представители на висши учебни заведения и институции с дейност в осветителния бранш. Очакват се и презентации на водещите производители на осветителни технологии.

Основните тематични кръгове на LUMENtech 2020 са промишлено и външно осветление, вътрешно осветление, специализирано LED осветление, осветление на работното място, пътно и парково осветление и системи за спортни съоръжения. Освен това посетителите могат да очакват продукти за аварийно и архитектурно осветление.

Технологичният форум ще обърне внимание също на темите сградна автоматизация, системи за контрол и измерване, системи за захранване, електрическо оборудване, кабели и проводници.

     
Източник: Expo Silesia; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Expo Silesia   LUMENtech 2020   промишлено осветление   външно осветление   улично осветление   аварийно осветление   LED   сградна автоматизация  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...