Industry Info  
Festo
Festo

ЛогиСофт внедри автоматизирана машина за пакетиране на кафе в завода на Jacobs Douwe Egberts - 14.04.2020

14.04.2020   |   Начало»Реализации
 

ЛогиСофт успешно реализира проект за внедряване на иновативно автоматизирана машина за пакетиране на кафе с марката Rovema във фабриката за кафе на Jacobs Douwe Egberts в Костинброд, където компанията има повече от 20 г. цялостно активно присъствие.

"В контекста на предизвикателствата, пред които е изправена индустрията вследствие на пандемията, ретрофит решенията ще стават все по-актуални. Модернизацията на вече използвано оборудване представлява интересна и изгодна възможност за разширяване на производството. При избор на качествена техника и надеждно управление, производителите могат да получат бързи и сигурни решения дори в условия на криза. Разполагаме с богат опит в реализирането на такива автоматични решения. Машината за пакетиране на кафе е поредното високотехнологично оборудване, наред с други с марките Bosch, SIG, Hesser и др., успешно автоматизирани от ЛогиСофт. За този проект заложихме на последно поколение Fail Safe технологичен процесор на Siemens, мощно модулно серво управление от фамилията SINAMICS S120 и разработихме модерен управляващ софтуер", обясняват от ЛогиСофт.

Иновацията се състои в това, че за разлика от конвенционалните решения, комбиниращи различни софтуерни пакети и системи, проектът е интегриран изцяло в TIA Portal. По този начин, използвайки технологичните възможности на процесора и серво системата, ЛогиСофт реализира едно наистина съвременно решение, подчертават от компанията.

"В резултат клиентът разполага с още една машина с надеждна немска механика и перфектно управление на ЛогиСофт. За по малко от секунда вашето 400-грамово пакетче кафе е вече готово", допълват от ЛогиСофт.

     
Източник: ЛогиСофт

Ключови думи: ЛогиСофт   LogiSoft   Siemens   Jacobs Douwe Egberts   Атикс   Atics  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Реализации

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...