Industry Info  
Festo
Festo

Турски производител на системи за мониторинг на производствено оборудване търси дистрибутори

14.04.2020   |   Бизнес
 

Турски производител на автономни системи за мониторинг на състоянието и прогнозна поддръжка на производствено оборудване търси дистрибутори. Компанията работи по научноизследователски проекти в сферата на вибрационния и звуков анализ, както и на технологиите за проследяване на материални активи в Industry 4.0 приложения.

Основната дейност на фирмата е свързана с разработката на цифрови облачни решения за поддръжка на база състоянието (condition-based maintenance, CBM) на ротационни машини в производството. Системите са базирани на принципа за елиминиране на човешкия фактор в процесите по наблюдение и управление чрез цифровизиране на оборудването с цел постигане на максималната му автономност.

Поддръжката на база на състоянието се прилага чрез вибрационен анализ, при който на ранен етап се откриват механични неизправности в лагери, зъбни колела, ротори, валове, работни колела, лопатки и др.

Турското дружество търси партньори сред малките и средни европейски предприятия, които имат опит в дистрибуцията на продукти от посочения сегмент на територията на страната си.

Повече информация ще намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   CBM   системи за мониторинг  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...