Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Германски производител в сферата на електромобилността търси партньори

03.04.2020   |   Бизнес
 

Германска компания, специализирана в проектиране и създаване на прототипи на високодинамични тестови стендове и свързаната с тях технология, търси партньори от индустрията или научните среди за разработване на нови приложения за тестови уреди и стендове, предназначени за изпитване на електрически превозни средства и техните компоненти.

Дружеството разработва и предлага широка гама от тестови системи, изградени по индустриалните стандарти. Към момента в областта на електромобилността компанията предлага стендове за електрически превозни средства, сред които колела, скутери, сегуеи и др. Уредите изпитват както превозните средства, така и техните отделни компоненти - задвижвания, трансмисии, батерии и комуникационни системи.

Компанията търси партньор, който да е производител на на електрически велосипеди или електрически скутери, с опит в разработването на продукти, подготовката за серийно производство и тестове за контрол на качеството.

Повече информация ще намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   електромобили   стенд  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесПродукти търсенеОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаКариериОбяви за работаПроектиИндустриално видеоПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...