Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Португалски производител на промишлени инсталации търси партньори

02.04.2020   |   Бизнес
 

Португалска компания, която проектира промишлени процеси, произвежда метални конструкции и роботи, търси партньори с цел сключване на производствени споразумения. Фирмата има техническа и производствена експертиза с фокус върху механично, конструктивно и прецизно инженерство. Дружеството извършва дейности по заваряване, електромеханични монтажи, пускане в експлоатация на различни индустриални технологии.

Компанията е създадена през 2016 г. и работи с кадри с над 20 г. опит в бизнеса. Дружеството реализира проекти в страни като Арджелия, Венецуела, Катар, Иран, Украйна и Ангола.

Заводът на дружеството е оборудван с високотехнологично производствено оборудване, отдел за техническа поддръжка, контрол на производството и специализирани съоръжения за съхранение. Основните възможности на производството са в създаването на системи за отопление и охлаждане, изработка на метални конструкции, транспортьори, витла, производствени технологии, центрове за рециклиране и сортиране на отпадъци, роботика, промишлени инсталации и др.

От компанията споделят, че са напълно отворени за нови споразумения, партньорства и сътрудничества с бизнес компании в индустрията. Фирмата търси възможности за дългосрочно партньорство с различни компании, които биха се интересували от техните услуги - металоконструкции, ремонт и дизайн.

Повече информация ще намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   производствени технологии   роботика   автоматизация  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесПродукти търсенеОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаКариериОбяви за работаПроектиИндустриално видеоПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...