Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Повечето производствени съоръжения на АББ продължават да работят

Голяма част от производствените съоръжения на АББ остават изцяло или частично в експлоатация, а въздействията върху веригата на доставките са минимални, информират от компанията. Очаква се обаче пандемията да причини срив в производствените обекти и допълнителен спад в търсенето на продукти, както и в изпълнението на дейности по проекти и обслужване.

"АББ непрекъснато следи пандемичната ситуация, свързана с COVID-19. Здравето и безопасността на нашите служители, клиенти и партньори си остава приоритет номер едно на компанията и ние работим усилено по оценката и смекчаването на всякакви съществуващи рискове", подчертават от компанията.

Въпреки че все още не е възможно да се прогнозира степента на въздействие на кризата с COVID-19 върху финансовите резултати на АББ от първото тримесечие, компанията очаква спад в приходите на всички свои бизнес направления в сравнение с 2019 г., докато поръчките остават в известна степен по-леко засегнати. Според експертите, поради затрудненото положение с крайни пазари като автомобилния сектор, бизнес направление "Роботика и дискретна автоматизация" ще регистрира спад на поръчките и приходите от първото тримесечие с над 20% на годишна сравнима база.

     
Източник: АББ

Ключови думи: АББ   ABB   COVID-19  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОВК СЕКТОРА
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Индустрията по време на COVID-19

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...