Industry Info  
Festo
Festo

Повечето производствени съоръжения на АББ продължават да работят

Голяма част от производствените съоръжения на АББ остават изцяло или частично в експлоатация, а въздействията върху веригата на доставките са минимални, информират от компанията. Очаква се обаче пандемията да причини срив в производствените обекти и допълнителен спад в търсенето на продукти, както и в изпълнението на дейности по проекти и обслужване.

"АББ непрекъснато следи пандемичната ситуация, свързана с COVID-19. Здравето и безопасността на нашите служители, клиенти и партньори си остава приоритет номер едно на компанията и ние работим усилено по оценката и смекчаването на всякакви съществуващи рискове", подчертават от компанията.

Въпреки че все още не е възможно да се прогнозира степента на въздействие на кризата с COVID-19 върху финансовите резултати на АББ от първото тримесечие, компанията очаква спад в приходите на всички свои бизнес направления в сравнение с 2019 г., докато поръчките остават в известна степен по-леко засегнати. Според експертите, поради затрудненото положение с крайни пазари като автомобилния сектор, бизнес направление "Роботика и дискретна автоматизация" ще регистрира спад на поръчките и приходите от първото тримесечие с над 20% на годишна сравнима база.

     
Източник: АББ

Ключови думи: АББ   ABB   COVID-19  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Индустрията по време на COVID-19

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...