Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation обяви придобиването на Kalypso

01.04.2020   |   Бизнес
 

Rockwell Automation съобщи, че ще придобие Kalypso – американски консултант и доставчик на софтуер, специализиран в дигиталната трансформация на индустриални компании с клиентска база в областта на естествените науки, потребителските стоки и високите технологии.

Компанията предлага пълна гама услуги за консултации, дигитални иновации, промишлени технологии и управление на бизнес процеси, които дават възможност за трансформацията на продуктовия дизайн и разработка, мениджмънта на производството и моделите на обслужване на клиенти.

"Екипът от опитни консултанти и технолози на Kalypso, компетенциите по отношение на дигиталната верига на стойността и утвърдената клиентска база в ключови сектори на растеж ще ни позволят допълнително да ускорим пътуването на клиентите ни към свързаното предприятие. Това ще допринесе и за постигане на стратегическата цел на Rockwell Automation за продължителен двуцифрен ръст в сферата на информационните решения и свързаните услуги", коментира Франк Кулашевич, старши вицепрезидент на направление "Продукти и решения за управление"в Rockwell Automation.

Очаква се транзакцията да бъде финализирана през пролетта тази година.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Kalypso  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...