Industry Info  
Festo
Festo

АББ предлага безплатно дигиталните си решения през цялата 2020 г.

01.04.2020   |   Бизнес
 

АББ отменя таксите си за всички нови абонаменти за софтуерния си продукт iUPSGuard както и таксите за всички нови или подновени абонаменти за функционалностите от ABB Ability Software-as-a-Service (SaaS), съобщиха от АББ България. Решението на направление "Електроснабдяване и електрообзавеждане" обхваща всички болници, ползващи продукта, за срок от 12 м., като срокът започна от 27 март т. г.

"Ние разбираме добре предизвикателствата, пред които са изправени нашите клиенти. Значимостта на работата, която те осъществяват в най-различни сектори, не може да бъде подценявана и ние искаме да дадем възможност на колкото може повече съоръжения да се възползват от предимствата на нашите решения, като отменим всички такси за 12 месеца", каза президентът на бизнес направлението Тарак Мехта.

Бизнес направление "Електроснабдяване и електрообзавеждане" предоставя инструментите, необходими за обслужване на критично важните нужди на инфраструктурата. Сред тях са дистанционно наблюдение и диагностика за системите за непрекъсваемо електрозахранване (UPS), предназначени за критично важни здравни приложения, но също така решенията за енергийно и сградно управление за дружества за комунални услуги, търговски и индустриални съоръжения.

"АББ предлага безплатно и набор от решения от ABB Ability Marketplace, които са предназначени да повишават дистанционно оперативната ефективност и сигурността за предприятията", казаха от АББ България. Продуктите са насочени към ефективно управление на електрозахранването, резервно управление на електрически системи, видео стрийминг и съхранение, дистанционно отключване и др.

     
Източник: АББ

Ключови думи: АББ   iUPSGuard   ABB Ability   ABB Ability Marketplace   UPS  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...