Industry Info  
Festo
Festo

Wuerth Elektronik eiSos разшири възможностите на онлайн платформата си REDEXPERT

30.03.2020   |   Бизнес
 

Wuerth Elektronik eiSos обнови своя безплатен онлайн инструмент за дизайн и избор на компоненти REDEXPERT. Софтуерът за симулация, който стана известен като най-прецизната опция за изчисляване на AC-загубите в switch mode захранващи устройства, сега поддържа изчисления и за цяла група нови компоненти, информират от компанията. Светодиоди за оранжерийни приложения, безжични модули, фотодиоди и филм-кондензатори са сред групите продукти, които сега са включени в инструмента за симулация. Свойствата на компонентите могат да бъдат прогнозирани при различни работни условия, използвайки запазените данни.

REDEXPERT се отличава с това, че изчисленията се правят въз основа на реални измерени лабораторни данни. "Чрез REDEXPERT се облекчават разработчиците от необходимостта да правят голяма част от математическите изчисления и симулации по определянето на компоненти. Например, всички необходими графики за задълбочен анализ на дизайна са достъпни, въз основа на измерени данни. Също така, наскоро интегрираният "Horticulator" дава възможност за проектиране на осветление по индивидуални задания и използване на светодиоди за оранжерийни приложения", обясняват от Wuerth Elektronik eiSos.

REDEXPERT предлага голямото предимство на разработчиците да направят своя избор на компоненти на база на характеристики, придобити чрез експериментиране, а не чрез изчисления, основани просто на посочените в техническите спецификации данни, допълват от Wuerth Elektronik eiSos.

     
Източник: Wuerth Elektronik eiSos

Ключови думи: Wuerth Elektronik eiSos   Wuerth Elektronik   REDEXPERT  

Област: Електроника  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...