Industry Info  
Festo
Festo

Festo без нарушения в работния процес

Във връзка с извънредното положение в страната Festo информирa, че работният процес на компанията няма да бъде нарушен и обслужването на клиенти продължава при спазване на всички предписани разпоредби и мерки за безопасност.

"Благодарение на своевременните мерки, които предприехме, можем да Ви уверим, че имаме готовност и наличност да отговорим на нуждите на Вашия бизнес. Ще положим всички необходими усилия да доставяме нашите продукти, така че да не бъде нарушен Вашият работен процес. Дейността на нашите търговски и технически екипи през този период ще се извършва както дистанционно - посредством имейл и телефон, така и от дежурен екип в склада ни в София, който ще бъде на Ваше разположение за експедиране на стока", съобщават от Festo.

Tърговските представители на компанията остават на разположение за съдействие по всички клиентски запитвания и поръчки, които могат да се подават по имейл, телефон или към обслужващия инженер-продажби. От Festo напомнят, че клиентите могат да се възползват и от поръчки във фирмения онлайн магазин. Доставките ще се извършват регулярно съгласно действащия график с помощта на куриерски фирми.

     
Източник: Festo

Ключови думи: Festo   Фесто  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОВК СЕКТОРА
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Индустрията по време на COVID-19

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...