Industry Info  
Festo
Festo

ФАНУК България въведе специална организация на дейността си заради COVID-19

Във връзка с възникналата извънредна ситуация и с цел ограничаване разпространението на COVID-19, ФАНУК България въведе временна организация на своята дейност при строго спазване на всички разпоредби от страна на компетентните власти, информират от компанията.

"През изминалите дни предприехме редица мерки, за да гарантираме непрекъсната работа и възможно най-доброто обслужване, като същевременно осигурим опазване на здравето както на служителите, така и на клиентите ни. Екипът на FANUC, отговарящ за логистиката и обслужването, работи на смени, за да се намали рискът от инфекция, и полага всички усилия нашите продукти и резервни части да достигнат до клиентите", подчертават от ФАНУК България.

Всички служители на ФАНУК България остават на разположение за запитвания на мобилните си телефони и фирмени имейли. Доставката на резервни части се осъществява в обичаен порядък, като е възможно забавяне поради създалите се обстоятелства. Компанията отлага всички планирани обучения, профилактични технически обслужвания и инсталации на нови машини при съгласуване с клиентите. За сервизната дейност е създадена специална организация, целяща осигуряването на максимално съдействие на всички възникнали сервизни случаи, допълват от ФАНУК България.

Екипът на компанията остава на разположение при необходимост от допълнителна информация и призовава за отговорно и позитивно отношение.

     
Източник: FANUC

Ключови думи: FANUC   ФАНУК България   COVID-19   автоматизация   роботи   машини  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОВК СЕКТОРА
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Индустрията по време на COVID-19

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...