Industry Info  
Festo
Festo - A banner

ТПП-Пловдив кани индустрията във виртуалната изложба "Международно сътрудничество и износ"

25.03.2020   |   Събитията
 

Търговско-промишлена палата-Пловдив обяви до всички заинтересовани провеждането на виртуалната изложба "Международно сътрудничество и износ", организирана от Съюза за бизнес и културно сътрудничество "Волга-Рейн", член на Търговско-промишлената палата на Чувашката република (Руската федерация).

Организаторите канят български компании да вземат участие във виртуалната изложба. "Първите шест месеца участие са безплатни", информират от ТПП-Пловдив. Очаква се в изложбата да вземат участие фирми от индустриалните сфери машиностроене, осветление, дървообработка, електротехника, индустриално строителство, хартиена индустрия и др.

"Материалите за презентация на български компании ще бъдат преведени на руски и немски език безплатно и ще бъдат публикувани в изложбата на уебсайта на Съюза, където компании от федералния окръг Волга, търсещи потенциалните партньори от България, могат да получат информация", допълниха от ТПП-Пловдив.

Повече информация можете да намерите тук или на адрес: volgarhine@gmail.com.

     
Източник: ТПП-Пловдив; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ТПП-Пловдив  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC
Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...