Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation придобива доставчика на технологии за автоматизация ASEM

24.03.2020   |   Технологии
 

Rockwell Automation обяви сключването на споразумение за придобиване на базирания в Италия доставчик на дигитални технологии за автоматизация ASEM. Портфолиото на компанията включва пълна гама индустриални компютри, HMI хардуер и софтуер, технологии за отдалечен достъп и индустриални IoT гейтуеи за повишена сигурност.

"Благодарение на силната позиция на ASEM на пазара на индустриални компютри и опита в областта на HMI ще разширим още портфолиото си от хардуер и софтуер за управление и визуализация и ще увеличим допълнително капацитета си за предоставяне на високопроизводителни, интегрирани решения за автоматизация. Продуктите на ASEM ще осигурят на клиентите ни възможност за висока степен на конфигурируемост чрез иновативен хардуер и софтуер, позволяващ постигането на по-кратки срокове за пускане на пазара, понижаване на разходите, свързани със собствеността, подобрено използване на активите и по-добро управление на риска за предприятието", коментира Фран Влодарчик, старши вицепрезидент на направление "Архитектури и софтуер" в Rockwell Automation.

"ASEM заема водеща позиция на пазара в Италия и брандът е синоним за качество. Радваме се на възможността да допринесем с опита си в проектирането и производството на индустриални компютри и софтуер за разширяването на портфолиото за управление и визуализация на Rockwell Automation и за ускоряването на дигиталната трансформация на клиентите ни", заяви Ренцо Гера, основател, президент и главен изпълнителен директор на ASEM.

Очаква се сделката да приключи през пролетта на тази година.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   ASEM   индустриални компютри   HMI  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Технологии

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...