Industry Info  
Festo
Festo

Чешки ВиК производител търси дистрибутори и партньори

19.03.2020   |   Бизнес
 

Чешка компания, специализирана в обработката на отпадни води, търси партньори с цел постигане на търговски споразумения за дистрибуторски услуги, споразумения за търговско представителство и производство. Компанията има опит в доставката на цялостни технологични линии и решения, както и на отделни компоненти за системи.

Чуждестранният производител към момента има представителство в 32 държави и стабилна партньорска мрежа с доставчици, университети и индустрии. Дружеството участва в разработването и производството на технологии за пречистване на отпадни води, пречистване на вода и въздух. Широката гама от продукти за управление на Вик се прилага при пречистване на води от фамилни къщи, села, градове, болници и в различни индустриални обекти.

Фирмата предлага сътрудничество в производството на пластмасови изделия по специални изисквания на индивидуален клиент. Компанията е натрупала повече от 20 г. опит в производството на различни видове пластмасови изделия, съдове и компоненти. Предприятието разполага с производствена линия със съвременни инструменти и технологии. Качеството на продукцията се гарантира от внедрената система за управление, отговаряща на стандартите ISO.

Повече информация за търговското коопериране ще намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   пречистване на отпадни води  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...