Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Уебинарът "Бизнес по време на коронавирус" ще се проведе на 19 март от 17 ч.

19.03.2020   |   Събитията
 

На 19 март т. г. от 17 ч. ще се проведе уебинарът "Бизнес по време на коронавирус", организиран от Професионална асоциация по роботика и автоматизация (PARA).

"Докато случаите на коронавирус в Китай и Южна Корея бележат спад, Европа остава в тежък период на борба с болестта. Българската икономика не прави изключение и редица бизнеси променят своите производства, операции и маркетинг във връзка с настоящата ситуация", коментират организаторите.

В онлайн формата ще вземат участие Георги Грозданов от TEC към FESTO и Васил Такев от АББ България. Двамата специалисти ще представят идеи във връзка с това как българските производства да реорганизират процесите си и продължават дейност по време на пандемия. В уебинара ще вземат участие и представители на Адвокатско дружество "Попов, Арнаудов и партньори", които ще представят правните последици от извънредното положение.

Темите на уебинара са: "Преструктуриране на поточни линии така, че работниците да са на метри един от друг", "Въвеждане на термокамери в производствените помещения", "Заместване на чужди доставчици", "Алтернативи на участието на търговски панаири и изложения".

Повече информация ще намерите тук.

     
Източник: PARA

Ключови думи: PARA   FESTO   АББ   ABB  

Област: Предстоящо  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесПродукти търсенеОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаКариериОбяви за работаПроектиИндустриално видеоПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...