Industry Info  
Festo
Festo

Италиански производител на подово отопление търси партньори

16.03.2020   |   Бизнес
 

Италианска компания търси партньорство с цел търговско коопериране за продукта си - иновативна лъчева отоплителна система, базирана на принципа на топлинното излъчване. Системата е предвидена за внедряване в подови первази. Основното й качество е, че не създава конвекционни въздушни потоци.

Дружеството е създадено през 2018 г. и има голям опит в областта на ефективните и иновативни отоплителни системи.Произведената от компанията иновативната лъчева отоплителна система работи на принципа на топлинното излъчване и позволява естествено и ефективно разпръскване на топлина в помещенията.

Системата предоставя антиалергенни качества, поради това че не предизвиква конвекционно движение на въздуха, което да създава циркулация на прах. Системата е съвременна и предоставя функция за управление от смартфон. Производителят я препоръчва за влагане в къщи с ниска енергийна ефективност.

Компанията търси търговци на дребно и едро, с които да работи на база индивидуални споразумения. Повече информация ще намерите на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   подово отопление  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...