Industry Info  
Festo
Festo - A banner

БТПП обсъди насърчаване на сътрудничеството с Краснодарския край

16.03.2020   |   Събитията
 

На 13 март се проведе среща между Габриела Димитрова от Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и зам.-председателя на руската Търговско-промишлената палата на Анапа - Олег Чихаев, съобщиха от БТПП. По време на срещата беше дискутирано насърчаването на сътрудничеството между регионалните палати на Русия и България.

ТПП на Анапа отговаря за Краснодарския край, в който активно се развиват по-големи производствени обеми в областите: металургия; електронни, изчислителни машини и оптични изделия; химически вещества и продукти, електрооборудване; гумени и пластмасови изделия; текстилни изделия.

Производствата и компаниите от областта предлагат сътрудничество на български партньори в областите: добив на минерални продукти, нефт, масла; внос и износ на потребителски стоки; производство на селско-стопански суровини; производство на метали и метални изделия; химическа продукция; машини; оборудване; транспортни средства.

Заинтересованите български компании могат да получат повече информация от дирекция Международно сътрудничество и международни организации към БТПП на адрес: interdpt@bcci.bg.

     
Източник: БТПП

Ключови думи: БТПП  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...