Industry Info  
Festo
Festo

ИЕЦ отлага провеждането на MachTech&InnoTech 2020 за юни

13.03.2020   |   Бизнес
 

Пренасрочва се провеждането на 12-ото издание на международния форум MachTech&InnoTech 2020 за периода от 9 до 12 юни т. г., съобщиха организаторите от Интер Експо Център (ИЕЦ).

"Смятаме, че при създалата се обстановка с рестрикции както в Европа, така и в световен мащаб, промяната на периода за провеждане на Machteh&Innotech 2020 ще разгърне и покаже възможностите на бранша в правилната пропорция", казаха от ИЕЦ. "За запазване на концепцията и цялостната визия на изложението, с подписването на предложеното споразумение за промяна на датите гарантираме запазване на позицията и площта на всеки изложител. Към момента то е подписано от 68% от изложителите, а с останалите ще продължим преговори", казаха още организаторите.

Като част от съпътстващата програма на 10 юни т. г. ще се проведе форумът за дигитализация на индустрията "Digital Industry 2020", който ще включва презентации от гост-лектори на световно равнище и интерактивно мултимедийно представяне на успешни проекти на български и международни фирми.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   IEC   MachTech&InnoTech   Digital Industry  

Област: Предстоящо  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...