Industry Info  
Festo
Festo - A banner

ИАНМСП и AmCham работят за по-добър стокообмен със САЩ

09.03.2020   |   Събитията
 

Проведе се среща между изпълнителния директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) Бойко Таков и изпълнителния директор на Американската търговска камара в България (AmCham) Петър Иванов, съобщиха от Агенцията. Тема на срещата беше развитието на сътрудничеството в областта на търговията между България и САЩ.

По време на дискусията двамата очертаха възможностите за съвместно организиране на събития и провеждане на търговски мисии. "Агенцията разполага с редица програми за насърчаване на предприятията, сред които е и организирането на национални участия по време на най-престижните световни браншови изложения", каза Таков и допълни, че в момента ИАНМСП подготвя българските щандове на редица търговски панаири в САЩ.

Бойко Таков и Петър Иванов изразиха желанието си да поддържат активни взаимоотношения с цел развиване нивото на стокообмена между САЩ и България.

     
Източник: ИАНМСП

Ключови думи: ИАНМСП   AmCham  

Област: Събитията  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...