Industry Info  
Festo
Festo

Раздадоха IX Награди на БАИТ

05.03.2020   |   Събитията
 

На 25 февруари се проведе официалната церемония по връчването на IX Годишни награди на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ), съобщиха от Асоциацията. В събитието взеха участие президентът Румен Радев, вицепремиерът Мариана Николова, представители на бизнеса, браншовите организации и медиите.

Тазгодишното издание на Наградите БАИТ отличи Технологично училище "Електронни системи" (ТУЕС) към Технически университет-София в категория "Младежка награда".

В категорията "Значителен корпоративен ИКТ проект" с отличие си тръгнаха Методия за проекта си Utility Suite for Dyce Energy. Мащабният проект е разработен за B2B ютилити компания, независим доставчик на газ и електричество на британския пазар.

А в категория "Компания-новатор в използването на авангардни ИКТ решения" награда беше присъдена на Максима България за проекта "Безпилотни каси", разработен за верига хранителни магазини.

Наградата за "Компания с най-голям принос за популяризиране на имиджа на българската ИКТ индустрия по света" получи Мобайл Системс, чиито приложения се използват от 500 млн. потребители в световен мащаб.

     
Източник: БАИТ

Ключови думи: Награди на БАИТ   ТУЕС   ТУ-София  

Област: Събитията  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...