Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Л-Клас разработва решение за управление на производството с индивидуални терминали

04.03.2020   |   Технологии
 

Л-Клас разработва иновативно бюджетно решение за управление на производството в цеха с индивидуални терминали, съобщават от компанията. Решението е приложимо в дребно, средно и едросерийно производство, отчитайки спецификата на съответния тип производство.

"Системата позволява поставяне на индивидуален терминал на всяка машина, което води до оптимизация на производствения процес, повишаване производителността на труда и намаляване на престоите. Системата управлява диспечирането на производствените наряди и отчитането им в реално време без загуба на трудов ресурс. Решението е напълно интегрирано със система Техноклас", обясняват от Л-Клас.

Чрез системата за събиране на данни с индивидуални терминали производствените предприятия ще могат да постигнат пълна дигитализация на управлението на производството с минимални разходи за хардуер и лицензи, чиято цена е пет пъти по-ниска от стaндартния лиценз за Data Collection System, допълват от компанията.

     
Източник: Л-Клас

Ключови думи: Л-Клас   Техноклас   управление на производството  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОВК СЕКТОРА
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Технологии

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...