Industry Info  
Festo
Festo

Кофражна техника въвежда високотехнологично оборудване по ОПИК

04.03.2020   |   Проекти
 

На 13 февруари дружеството Кофражна техника сключи договор за безвъзмездна помощ с Министерството на икономиката (МИ) по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020 г. (ОПИК), съобщиха от компанията. Със средствата от Кофражна техника целят подобряване на производствения си капацитет. Финансовият размер на проекта е 335 хил. лв., от които 199 хил. лв. са европейско, а 35 хил. лв. национално финансиране.
 
В рамките на проекта са предвидени няколко цели за повишаване на конкурентоспособността: подобряване на производствения капацитет, подобряване на производствените процеси, намаляване на производствените разходи и подобряване на предлаганите продукти на дружеството.

За да постигнат намеренията си от компанията ще закупят и високотехнологично производствено оборудване - напълно автоматизирана машина с ЦПУ за огъване на листова стомана (абкант). "Посочената машина ще се използва в заготвителната фаза на производствения процес за огъването на заготовките на произвежданите кофражни конструкции", казаха от компанията. От Кофражна техника очакват повишаване на производствения капацитет с около 10-15%.

     
Източник: Кофражна техника

Ключови думи: Кофражна техника   МИ   ОПИК  

Област: Проекти  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Проекти

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...