Industry Info  
Festo
Festo

CWIEME Berlin отбелязва 25-годишнина през 2020 г.

02.03.2020   |   Събитията
 

25-ото юбилейно издание на международното изложение за новости при трансформаторите, двигателите, захранванията, материалите за изолация и екраниране и електромеханичните компоненти CWIEME Berlin ще се проведе между 26 и 28 май 2020 г. в немската столица.

Организаторите очакват мащабният форум отново да събере на едно място над 750 компании и изложители и повече от 6700 специалисти от водещите целеви региони на панаира - Европа, Близкия изток и Африка, Азия, Северна и Южна Америка. Освен широка изложбена платформа, тридневното събитие ще предложи на участниците и богата конферентна програма, включваща множество лекции, презентации и семинари на разнообразни теми от сферите производство на електроапаратура и електрическа мобилност.

"През 2020 г. CWIEME Berlin отбелязва 25 години от основаването си. Ето защо за предстоящото издание на изложението сме подготвили множество новости, които модернизират платформата и я подготвят за възможностите и предизвикателствата на бъдещето", допълват от компанията организатор.

Сред новите елементи на изложението е платформата за бизнес контакти "Meet The Engineer", която ще осигури възможности за търговско коопериране между производители, доставчици, проектанти и крайни клиенти в областта на електроинженерството. По традиция ще бъдат връчени и наградите CWIEME Global Awards, отличаващи най-иновативните решения и компании в сектора.

     
Източник: ITE Group

Ключови думи: CWIEME Berlin   електроинженерство  

Област: Електроапаратура  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА
на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...