Industry Info  
Festo
Festo

Представители на ГБИТК посетиха Индустриален парк Шумен

27.02.2020   |   Събитията
 

На 26 февруари т. г. се проведе среща между кмета на община Шумен Любомир Христов и представители на Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК), съобщиха от районната администрация.

В рамките на разговорите със зам.-председателя на ГБИТК Кармен Щрук е обсъдено предстоящо информационно събитие, с което се цели местният бизнес да получи по-добър достъп до германските пазари. По време на посещението си представителите на Камарата бяха запознати и с дейността на Индустриалния парк в Шумен.

"По време на обиколката те споделиха, че са много впечатлени от строителните дейности там, от условията и възможностите за бизнес, които предлага индустриално-търговският и логистичен център", споделиха от община Шумен.

Ръководството на Индустриален парк Шумен информира, че ще взема участие в предстоящия форум "Ден на икономиката на България в Бавария", който ще се проведе в Мюнхен на 11 май т. г. Участието цели да популяризира потенциала на българските дружества, поддоставчици за автомобилостроенето, както и благоприятните условия за производство, научно-изследователска и развойна дейност в България.

     
Източник: община Шумен

Ключови думи: община Шумен   ГБИТК   Индустриалния парк Шумен  

Област: Събитията  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...