Industry Info  
Festo
Festo

Спейскад доставя решения за проекти по процедура по ОПИК

26.02.2020   |   Проекти
 

Спейскад е одобрен доставчик по процедура по кандидатстване "Ваучерна схема за предоставяне на услуги за информационни и комуникационни технологии (ИКТ услуги) на микро, малки и средни предприятия (МСП)" по процедура BG16RFOP002-2.015 – Подкрепа за растеж на малките и средни предприятия (МСП) чрез пилотно прилагане на ваучерни схеми от ИАНМСП по Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съобщиха от компанията.

Допустимите за финансиране разходи включват доставка на CAD софтуер за оптимизиране на проектирането и допълващи модули, CAM софтуер за управление и постпроцесиране на цифрови машини, софтуер за мониторинг и оптимизация на цифрови машини и производствени процеси – MDC/DNC, софтуерни решения, насочени към оптимизиране и проследяване на производствени процеси – PLM, обучения за ключови компетентности.

Общият бюджет по програмата е 9 775 672,98 лв., като е възможно безвъзмездно финансиране в размер до 24 000 лева с ДДС. Срокът за подаване на документи е 15 октомври т. г.,

"Само около 450 фирми, които първи подадат проекти и бъдат одобрени, ще могат да се възползват от средствата. Бъдете сред първите кандидати! В случай че имате интерес, ние сме на разположение за обсъждане на възможностите за съвместно сътрудничество и участие по обявената процедура", заявиха от Спейскад.

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   Spacecad   ОПИК   CAD софтуер   CAM софтуер  

Област: Машиностроене  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Проекти

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...