Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation обяви нови I/O модули за смарт машини в тежки работни условия

13.02.2020   |   Технологии
 

Rockwell Automation представи нови Allen-Bradley ArmorBlock I/O модули, подходящи за експлоатация в широк температурен диапазон и предлагащи клас на защита IP69K за приложения в автомобилостроенето, разпределянето на материали, опаковъчната индустрия и заваряването.

Модулите могат да бъдат монтирани където и да е на машината, което свежда до минимум дължината на кабелните трасета и понижава разходите за опроводяване. Те са с никелиран лят цинков корпус, предлагат QuickConnect функционалност и диагностика в EtherNet/IP универсален I/O блок за съкращаване на времената за пускане в експлоатация и отстраняване на проблеми.

"Три IO-Link хъб блока спомагат за опростяване на дизайна, като позволяват включването на повече устройства през IO-Link мастъра. В допълнение, M12 L-кодиран конектор на избрани блокове поддържа по-големи стойности на тока, което дава възможност за последователно свързване на повече блокове, намалявайки по този начин разходите за окабеляване и монтаж", обясняват от Rockwell Automation.

ArmorBlock I/O модулите са много подходящи за компании с отделни I/O блокове за цифров вход и изход. Те предоставят 16-канален автономно конфигуриращ се цифров I/O с възможност да бъде използван като дигитален вход или изход в зависимост от нуждите на конкретното приложение, допълват от Rockwell Automation.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   I/O модули   ArmorBlock  

Област: Автоматизация  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Технологии

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...