Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Енерго-Про подкрепя местната власт в реализацията на инфраструктурните проекти

13.02.2020   |   Бизнес
 
Енерго-Про се договори с кметовете на областните центрове в Североизточна България за подобряване на съвместната работа при изпълнението на инфраструктурни проекти, както и за улеснен достъп при присъединяването на обекти към електроразпределителната мрежа. Сред градовете, които биват подкрепяни от енергийната компания, са Варна, Велико Търново, Горна Оряховица, Шумен и Разград.
 
Направените инвестиции в електроразпределителната инфраструктура на Североизточна България през 2019 г. възлизат на над 45 млн. лв., като за област Шумен са в размер на над 4,3 млн. лв.
 
Приоритетните области в инвестиционната програма на Енерго-Про за 2020 г. са подобряване на работата на електроразпределителната мрежа, повишаване качеството на електрозахранването, намаляване на технологичните разходи и реализирането на енергийно ефективни проекти. Във връзка с предстоящото изменение в начина на изчисляване на цената за достъп се очаква новият метод да бъде утвърден от КЕВР и да влезе в сила от началото на новия ценови период – 1 юли т. г.
     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   КЕВР   електроразпределителна мрежа  

Област: Проекти  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...