Industry Info  
Festo
Festo

6 фирми от Лудогорието завършиха проекти за общо 3,8 млн. лв

13.02.2020   |   Проекти
 

Приключи изпълнението на 6 проекта по процедура "Подобряване на производствения капацитет в МСП”, съобщиха  от Единния информационния портал на Европейските структурни и информационни фондове (ЕСИФ). Стойността на направената инвестиция е 3,8 млн. лв., от които собственото финансиране е 1,4 млн. лв.

Бенефициенти на средствата са фирмите Инокс, Йотов МАТ, които развиват дейност в изработването на нестандартни метални изделия от неръждаема и черна стомана за фармацията, козметичната, минната, химическата, хранително-вкусовата промишленост и енергетиката.

Реализиран проект представи също Раломекс, която произвежда машини за основна обработка на почви. По проектите на тези фирми са доставени и внедрени в производството специализирани високотехнологични машини за обработка на метали с цифрово-програмно управление.

В сектора на мебелното производство Поли Корект получи високоефективно оборудване - автоматична пробивна машина и бояджийски робот.

Научно-изследователският и технологичен център по земеделие Плантис беше бенефициент на нова високоточна апаратура за лаборатория, извършваща анализ на хранителни елементи.

     
Източник: ЕСИФ

Ключови думи: ЕСИФ   металообработване   ХВП  

Област: Реализации  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Проекти

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...