Industry Info  
Festo
Festo

seeSUSTAINtec дава възможност на компании да развиват своя бизнес

12.02.2020   |   Бизнес
 

Остават по-малко от два месеца до старта на seeSUSTAINtec – изложението за енергийна ефективност, ВЕИ, интелигентни градове, управление на отпадъци и чистота на въздуха. То ще се проведе в периода 7-9 април в София. "Събитието цели да представи иновациите и ползите от въвеждането на устойчиви решения в практиката", споделят организаторите от Виа Експо.

Събитието предоставя отлична възможност на стартиращи компании и фирми с дългогодишно присъствие на пазара да се срещнат с клиенти, партньори и инвеститори. Осветлението, заедно с отоплението и охлаждането, е отговорно за значителните разходи за електроенергия.

seeSUSTAINtec включва осветлението в своя обхват като неразривна част от интелигентната сграда и инфраструктура. Събитието ще подчертае неговите предимства по отношение на енергийната ефективност, комфорта, дизайна, безопасността и ще акцентира на приложението му в индустрията, жилищата, уличните пространства.

В съпътстващата програма Виа Експо засяга актуални теми: "Финансиране на проекти за еко иновации"; "Защо да инвестираме във ВЕИ?"; "Управление на съществуващи сгради чрез договаряне на енергийни характеристики".

"Станете и вие част от seeSUSTAINtec, ако имате ново решение и целите да разширите своя пазар", казаха организаторите. Повече информация ще намерите тук.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: seeSUSTAINtec   Via Expo   Виа Експо  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
SPM Instrument

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...