Industry Info  
Festo
Festo

VEGA представи нови компактни нивомери за водния сектор

11.02.2020   |   Технологии
 

VEGA разшири портфолиото си от радарни нивомери с новата серия прибори VEGAPULS, информират от Глобал-Тест, представител на компанията в България.

"Сензорите с честота 80 GHz са разработени специално за високите изисквания на водния сектор и пречиствателните станции. Благодарение на oтличнoто фoкycиpaнe нapaдapния лъч се извъpшвaт нaдeждни измepвaния, независимо от температурните условия или наслояванията по сензора. Новата серия прибори се предлага като компактна серия без кабел и прибори с фиксиран кабел (IP68). Благодарение на 80 mm антена, ъгълът на лъча е само 3°, което означава, че радарният сензор получава ясни и отчетливи отражения от измерваната среда. Това прави измерването по-точно и по-надеждно",обясняват от Глобал-тест.

От компанията подчертават, че не е необходимо потискане на смущаващи сигнали, за разлика от ултразвуковите сензори, като новата серия прибори VEGAPULS не се влияе и от влага или замърсяване. Продуктите са подходящи за осъществяване на контрол на нивата, измерване на дебит в отворени канали или защита от препълване, допълват от Глобал-Тест.

     
Източник: Глобал-Тест

Ключови думи: Глобал-Тест   VEGA   нивомери   VEGAPULS  

Област: Автоматизация  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА
на специализирания портал Automation-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Технологии

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...