Industry Info  
Festo
Festo - A banner

TAITRA представи предстоящите изложения Taipei AMPA и FASTENER TAIWAN

11.02.2020   |   Събитията
 

Тайванският съвет за развитие на външната търговия (TAITRA) проведе семинар, на който презентира предстоящите изложения Taipei AMPA и Fastener Taiwan 2020. В рамките на събитието, което се състоя на 6 февруари т. г. в столичния хотел Интерконтинентал, организацията представи водещите акценти в изложбените платформи. От TAITRA запознаха гостите и с насърчителните програми, които Съветът предоставя на българските фирми с интерес към вноса на тайвански продукти.

Организаторите уточниха, че 36-ото издание на международното изложение за автомобилни части и аксесоари Taipei AMPA ще се проведе 15 до 18 април т. г. в тайванската столица Тайпе. Форумът ще представи новости при свързаните и автономните технологии за автомобилния сектор, споделените услуги и електромобилността. В него се очаква да се включат над 1450 изложители, които ще представят иновации в автомобилното осветление, интелигентните транспортни системи, електрическите превозни средства и др. Тазгодишното издание на събитието по традиция ще обхване и четирите изложбени подсекции AutoTronics Taipei, Taiwan EVS, Тaiwan Car Tuning и Motorcycle Taiwan.

Второто събитие, което беше анонсирано от Тайванския съвет по време на семинара в София, е специализираният търговски панаир за крепежни елементи Fastener Taiwan 2020. Той ще се състои от 21 до 23 април т. г. в Изложбения център Каошунг и ще демонстрира най-новите продукти и технологии при закрепващите системи, оборудването за производство на крепежни елементи, тестовата и измервателна техника в сегмента и т.н.

По време на тридневния форум повече от 420 производствени компании в бранша ще се представят на около 1200 изложбени щанда. Сред регистрираните дотук изложители има компании от Германия, Белгия, Испания, Сингапур и Хонгконг, допълниха от TAITRA. Част от съпътстващата програма на събитието ще бъде и Глобална среща на върха за иновациите в областта на крепежните елементи.

     
Източник: TAITRA

Ключови думи: TAITRA   Taipei AMPA   FASTENER TAIWAN   автомобилостроене   крепежни елементи  

Област: Предстоящо  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесПродукти търсенеОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаКариериОбяви за работаПроектиИндустриално видеоПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...