Industry Info  
Festo
Festo - A banner

БТПП и Свободна зона Пирот обсъдиха двустранно сътрудничество

04.02.2020   |   Събитията
 

Двустранното икономическо сътрудничество между България и Сърбия, и останалите държави в ЕС, беше темата на провелата се среща между представители на Свободна зона Пирот и посланика на Сърбия у нас в Българската търговско-промишлена палата (БТПП), съобщиха оттам.

По време на срещата беше договорено работно посещение на българска делегация, водена от председателя на БТПП Цветан Симеонов, на територията на индустриалната зона през март т. г. "Страните ни имат сходни проблеми и трябва заедно да търсят възможни решени", каза посланик д-р Желко Йович.

БТПП кани заинтересовани да посетят промишлената зона. След събитието, до 2 април т. г., БТПП ще представи официално условията за бизнес в сръбската зона. Свободна зона Пирот събира 28 производители и 100 търговски дружества. Годишният оборот на тези компании възлиза на 1 млрд. долара.

Повече информация за посещението можете да получите от дирекция Международно сътрудничество и международни организации на БТПП на адрес: e-mail: intrdpt@bcci.bg.

     
Източник: БТПП; Снимка: МФ РС

Ключови думи: БТПП   Свободна зона Пирот   индустриална зона  

Област: Събитията  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиКариериПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...