Industry Info  
Festo
Festo - A banner

Herz, Huawei и Хибридни енергоспестяващи системи представят нови решения на seeSUSTAINtec

03.02.2020   |   Бизнес
 

"Изложението seeSUSTAINtec ще подчертае предимствата на използването на ВЕИ за отопление и охлаждане, за автономно производство на енергия", съобщиха организаторите от Виа Експо. Събитието ще се проведе от 7-и до 9-и април в София.

"През годините HERZ се утвърди като специалист в сферата на възобновяемите енергийни системи, като акцентира на модерните, икономичните и екологични системи за отопление, отличаващи се с висок комфорт и лесно обслужване", казаха от Виа Експо. Фирмата ще представи инсталации на пелети и дървесен чипс, термопомпи и бойлери.

Интерес ще предизвикат решенията на Хибридни енергоспестяващи системи за генериране на енергия, чието използване намалява разходите за ток до 8 пъти – разработка на финландска компания. Тя обезпечава адекватна мощност 365 дни в годината независимо от климатичните условия и технологичната връзка. SKE Engineering ще представи ново поколение инвертори от Huawei, които се отличават с изключителна ефективност.

Сред участниците са водещи компании от Австрия, България, Белгия, Германия, Италия и Швейцария. Управление на отпадъци, чистота на въздуха и интелигентни градове са другите акценти на seeSUSTAINtec.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: seeSUSTAINtec   HERZ   Виа Експо   SKE Engineering   ВЕИ   енергоспестяващи   пелети  

Област: Предстоящо  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...