Industry Info  
Festo
Festo

МЕ удължи срока за подаване на документи по Норвежкия механизъм за осветление

29.01.2020   |   Проекти
 

Министерството на енергетиката (МЕ) обяви, че удължава срока за подаване на документи по програма "Възобновяема енергия, енергийна ефективност и енергийна сигурност", финансирана от финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежкия финансов механизъм 2014-2021 г.

В качеството си на оператор МЕ удължава сроковете по процедура "Рехабилитация и модернизация на общинската инфраструктура - системи за външно изкуствено осветление на общините". Промяната на сроковете е съгласувана с офиса на финансовия механизъм в Брюксел. "Тя има за цел да осигури възможност максимален брой участници да се възползват от финансирането по процедурата", казаха от МЕ.

Промяната на сроковете идва след "постъпили писма от Камарата на енергийните одитори (КЕО) и от Агенцията за устойчиво  енергийно развитие (АУЕР) относно възможността за удължаване на крайния срок", се казва в съобщението от Министерството. Във връзка с това докладите от обследването за енергийна ефективност ще се приемат в АУЕР до 17 ч. на 7 февруари т. г. Крайният срок за подаване на проектни предложения от кандидатите става 16:30 ч. на 20 март т. г.

"Всички кандидати, подали доклади от обследване за енергийна ефективност в АУЕР до 23 януари т. г., могат да ревизират подадените от тях документи в удължения срок", казаха от МЕ.
 

     
Източник: МЕ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: МЕ   външно осветление  

Област: Проекти  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Проекти

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...