Industry Info  
Festo
Festo

Нов директор на Schneider Electric Smart Factory

27.01.2020   |   Кариери
 

Инж. Мария Топчийска е новият изпълнителен директор на откритата през декември 2019 г. първа и единствена Smart Factory на Schneider Electric в Източна Европа, съобщиха от компанията. Инж. Топчийска е първата жена, която застава начело на завода в България, след предходния директор Реми Борел.

Новият ръководител инж. Мария Топчийска е работила за производствени предприятия от различни сектори в страната и чужбина. В продължение на няколко години тя е външен консултант на Schneider Electric, а от 2 г. и част от екипа на компанията като мениджър Индустриализация и поддръжка. "Именно тя ръководеше процеса за превръщането и сертифицирането на пловдивския завод като Smart Factory, което стана факт в края на 2019 г.", коментираха от Schneider Electric.

"Встъпвам в длъжност с чувство на удовлетворение от постигнатото, но и със съзнанието за сериозна отговорност, тъй като сега заводът е демонстрационен център за 14 държави, както и за чуждестранни компании с планове да инвестират в България", заяви новият изпълнителен директор.

В първото си интервю след назначението, дадено за списанието на българската индустрия Инженеринг ревю, инж. Топчийска разказа подробно за процеса по покриване на стандарта за интелигентно производство и високотехнологичните нововъведения във фабриката. Целия разговор с нея може да прочетете тук.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Smart Factory   инж. Мария Топчийска  

Област: Кариери  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Кариери

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...