Industry Info  
Festo
Festo

Новата инициатива на сп. Енерджи ревю стартира с темата за видовете EV зарядни станции

21.01.2020   |   Бизнес
 

Както вече бе обявено, един от основните тематични акценти в предстоящите броеве на сп. Енерджи ревю ще бъде зарядната инфраструктура за електромобили (EV). Началото на инициативата ще бъде поставено със статията в брой 1/2020 - "Видове зарядни станции за електромобили – технологични особености и предимства".

"Въвеждащата статия от поредицата ни задълбочени технически и професионални статии в областта на електромобилността ще систематизира класификацията на зарядните станции и специфичните особености и преимущества на отделните видове съоръжения. Ще бъдат разгледани категориите режими, определени спрямо скороста на зареждане, необходимите величини на напрежението и тока и нивото на комуникация между електромобила и станцията, както и типовете зарядна инфраструктура в зависимост от фактори като използваните куплунги, местонахождението на станциите и др.", поясниха от екипа на TLL Media.

За да проследите поредицата от материали в сферата на електрическата мобилност, може да се абонирате за сп. Енерджи ревю тук.

     
Източник: TLL Media; снимка: Dreamstime

Ключови думи: TLL Media   Енерджи ревю   електрическа мобилност   електромобили   зарядна инфраструктура   зарядни станции  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОВК СЕКТОРА
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...