Industry Info  
Festo
Festo

Украински производител на полимерни изделия търси партньори

20.01.2020   |   Бизнес
 

Украински производител, специализиран в обработка на полимерни и композитни материали, търси партньорство със заявител на поръчки, които да изработи в производствения си комплекс. Компанията има дългогодишен опит в шприцовани изделия, екструдиране и коекструдиране. Украинската форма би реализирала партньорството в рамките на собственото си производство, аутсорсинг или чрез дистрибуция.

Компанията е основана през 2011 г. в Украйна. В екипа й работят висококвалифицирани кадри в областта на химията и технологиите на полимерните и композитние материали. Дружеството се разраства динамично, увеличавайки обема на производството си в сферите строителство, електрификация, козметика и домакински продукти.

През последната година заводът е удвоил броя на машините за инжекционно формоване и е пуснал линия за екструдиране на формовъчни продукти. Фирмата работи със следните видове полимерни суровини: поливинилхлорид (PVC), полипропилен (PP), полиетилен (PE), полилактид (PLA), полиамид 6 (PA-6), полистирол (PS), акрилонитрил бутадиен стирен (ABS), ненаситени полиестерни смоли (UPR) и епоксидни смоли (ER).

Освен с производството на полимерни продукти компанията се занимава с подбор на материали и разработване на полимерни композитни материали за специфични приложения. Повече информация за компанията можете да откриете на сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   PVC   екструдиране  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...