Industry Info  
Festo
Festo

Варненската фирма Unseen Pro работи за внедряване на изкуствен интелект в МСП

17.01.2020   |   Проекти
 

Внедряването на изкуствен интелект (AI) на работното място е в основата на проекта ROB-SME на варненското софтуерно дружество Unseeb Pro, съобщиха на Единния информационен портал на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ). Проектът е финансиран по програма Еразъм+, KA204 – "Стратегически партньорства за образование за възрастни". Проектът е стартирал през септември 2019 г. и ще продължи до август 2021 г.

ROB-SME цели на база нуждите на малките и средните предприятия (МСП) да разработи поредица от инструменти за обучение на мениджъри. Ръководителите в бизнеса трябва да получат възможност да се уверят в ползата от роботите и изкуствения интелект, за да могат ефективно да ги използват в бизнеса си.

"Инструментите ще включват ръководство за добри практики и методи за самооценка, ще бъдат достъпни на онлайн платформа за обмен на информация", коментираха от компанията разработчик. Оттам очакват над 800 участници в областта на  МСП, агенции за подпомагане на МСП, агенции за предприемачество, обучаващи институции и лица, пряко или косвено да се възползват от проекта.

     
Източник: ЕСИФ

Ключови думи: Unseen Pro   ЕСИФ   AI   МСП  

Област: Проекти  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Проекти

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...