Industry Info  
Festo
Festo

Eнергийна ефективност, ВЕИ и умни градове са темите на seeSUSTAINtec

07.11.2019   |   Бизнес
 

На прага на 2020 г. Европейският съюз даде своята заявка да бъде първият въглеродно неутрален континент като противодействие на климатичните промени. В контекста на тези промени Виа Експо организира seeSUSTAINtec (7-9 април т. г. в София). "Акцент в конферентната част ще бъде темите  финансиране на проекти и климатична неутралност", обявиха организаторите.

Международното изложение е насочено към енергийна ефективност, ВЕИ, управление на отпадъци, интелигентни градове и чистота на въздуха. "seeSUSTAINtec ще покаже, че устойчивите решения могат да бъдат както успешен бизнес, така и възвръщаема инвестиция за индустрията, общините и домакинствата", казаха от Виа Експо.

До момента водещи компании от Австрия, Белгия, България, Германия и Италия са заявили участие в seeSUSTAINtec. IFE Aufbereitungstechnik ще популяризира VIOS и ENOS – сепаратори от най-висок клас. FIMIC предлага авангардни автоматизирани и самопочистващи се филтриращи устройства, приложими в рециклиране на пластмаси. "Наскоро тя анонсира най-голямата в света филтрираща повърхност на пазара", коментираха от Виа Експо.

А след като представи с успех колектори от неръждаема стомана, Herz допълва системата за лъчисто подово отопление с новата тръба Herz-Line. Menart произвежда широка гама от машини за компостиране и обръщачи, които се доказаха в най-екстремните условия на работа: зелени и битови отпадъци, замърсени почви, промишлени отпадъци.

Софилко е вносител на първата в света компактна система за комплексен мониторинг на качеството на въздуха и на генератори на чисти газове. Акцент ще бъдат информационни и комуникационни технологии за сгради, инфраструктура, транспорт и администрация. seeSUSTAINtec ще подчертае предимствата на ВЕИ системите – те са вече достъпна алтернатива за отопление и охлаждане, автономно производство на енергия и топла вода за промишлеността.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: seeSUSTAINtec   енергийна ефективност   ВЕИ   умни градове   рециклиране   Виа Експо   ViaExpo  

Област: Бизнес  

Мозайка
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас специализиран бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ
на портала IndustryInfo.bg.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...